top of page
input.png

Stroomopwaarts

Wat is Stroomopwaarts?

Stroomopwaarts is hét Participatiebedrijf in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Deze organisatie ontstond in juli 2015 toen de sociale diensten en sociale werkvoorzieningen in de drie gemeenten samengingen. De 1400 medewerkers van dit bedrijf zetten zich gezamenlijk in voor de inwoners en ondernemers in de regio.

Begeleiden naar betaald werk

Inwoners van de drie gemeenten die niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien, krijgen ondersteuning van Stroomopwaarts. Het eerste doel is hen te begeleiden naar betaald werk. Is dit niet haalbaar, dan steunt Stroomopwaarts hen met inkomen en zorg. Inwoners die schulden hebben kunnen bij Stroomopwaarts terecht voor advies, coaching en schuldhulpverlening. De organisatie werkt intensief samen met de gemeenten, maatschappelijke organisaties, ondernemers en inwoners in de regio.

Partner van ondernemers

Stroomopwaarts is de partner voor werkgevers die sociaal willen ondernemen. Het participatiebedrijf maakt het hen gemakkelijk werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want, uiteindelijk wil iedereen het liefst zelfstandig zijn en de regie over zijn eigen leven voeren. Daar gelooft Stroomopwaarts in!

bottom of page